beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Sep-2008 09:31 Email | Share | Bookmark
stardust two-tone : glow

 
 
siap pun jugak lagi satu baju kawan maira ni. walaupun kategori manik tabur, tapi bila buat dual-ton n selang seli macam ni memang jadi lain la nampaknya. nampak je simple, tapi renyah jugak nak menjaitnya, maklum la bila ada border kena tukar-tukar manik. tapi bila dah siap memang puas hati la..( hehehe kepuasan diri penting juga selain kepuasan owner baju )





Quote:
bnb-thanx.bnb ni memang minat dengan color brown ek..
ija-thanx.harap idea tak putus n berterusan nak mencurahkan design baru
farah-ok
nonie-thanx


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net