beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Sep-2008 08:57 Email | Share | Bookmark
garden series: dahlia

 
 
ni plak baju aida..anak kepada bonda pemilik baju merah kat bawah ni...kalau tgkkan saiz baju, memang kecik molek je orangnya. warna pilihannya pun sweet sangat, pink, hijau & putih..maka kita telah memilih untuk buat dahlia garden ini untuk memeriahkan lagi baju raya dia..





Quote:
bnb-sebenarnya memang sengaja wat tegak, sebab banyak dah design melenggok, pun takut tersama dengan design orang, tak best la macam tu..ye la, try bunga warna hijau cantik tu,nanti la cuba cari labuci hijau cantik tu kalau ada dalam pasaran
nabilah-labuci dulu dr luar ke dalam, pehtu br letak mutiara
achik-sambil jaet sambil susun, bila dah siap bunga pun kena susun lg skali


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net