beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 4-Sep-2008 06:19 Email | Share | Bookmark
goddess : queen of egypt

leher
hujung tangan
 
my fav kaler...biru+pink..tapi nak menjaitnya..ya rabbiiiiiiiiii...kanun keseksaan.kain pink tu lembutnya la yang amat..takut je terkoyak..kalau tak silap jenis cotton silk. tapi dalam tersiksa tu dalam 4 hari je menyiapkannya..harap maira puas hati ye..tengah buat satu lagi baju maira jugak. pun gabungan yang menarik, purple+turqoise








Quote:
BnB-salam ramadhan.beli kat kedai kat bawah semua house tu, sayang you kot namanya..kalau tak silap RM1.90, satu peket.
BnN,azlieda,ija-memang ikutkan hati nak letak manik biar berterabur kat dalam tu, tapi owner baju ni ada budget n ini pun dah terlebih skit..tgk la kalau sempat tambahkan je labuci bulat tu kasi penuh skit rongga-rongganya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net