beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-Aug-2008 01:23 Email | Share | Bookmark
aurora

leher
 
lain dari yang lain gabungan warna-warna pada aurora ni. walaupun design ada sedikit persamaan dengan princess of babylon tapi ada kelainannya..gabungan warna manik & labuci di minta oleh owner baju..mula-mula tu tak dapat nak imagine jugak macam mana baju oren guna manik & labuci biru putih! tapi memang gabungan yang mabeles la sebenarnya








Quote:
yana-thanx
ija-ten.ki.u
sarimah-nora mana tu
nonie-permintaan orang..jayakan je la
sarimah-actually kat tempat i ni memang tak kedai pun yang jual labuci bunga. i beli bila i outstation either kat kuantan atau kl. u duk kat mana?susah nak dapat labuci bunga ke?cuba u tgk blog2 yang ada jual labuci bunga cth amoi ke..sori ye, bukan tak nak tolong, i pun senasib
guess224-tak pasti la pulak, takpernah pulak belek saiznya
nanako-thanx
nawar-salam.thanx sebab berminat dgn design2 kita di sini. actually usahkan di kk, kita kat sini pun susah nak dapat stok.kita pun bukan di kl, bnyk kedai bleh cari.apa salahnya nak jait sendiri ikut design kat sini, tapi kalau boleh ubah la skit jgn nampak sebijik
nora-thanx
owner baju-thanx gembira rasa ownernya sangat berpuas hati..apa salahnya kalau nak menghantar lagi, kecik tapak tangan, manik & labuci kita sediakan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net