beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 7-Aug-2008 06:39 Email | Share | Bookmark
highway star

leher
simple jurai
tangan
sweet n simple untuk cik maler oops..bukan cik lagi dah puan maler...spesel utk ko aku siap memikirkan tema lagi utk baju ko ni..temanya ialah bersalaman dengan suami di pagi raya buat kali yang pertama di rumah mertua hahahaha amacam best tak?

baju ni sebab coraknya agak penuh n besar-besar jagi manik tak perlu la sarat sangat..juraian kat bawah bunga pun wat simple n tak labuh...maklum la mesti nak pakai raya ada yang jurai berenang dalam lontong nanti!

bahagian tangan kena glamor skit maklum la dengan jurai-jurai, 1st time nak bermaafan dengan hubby la katakan huhuhu










Quote:
ija-ok
serina-gud luck
nonie-meriah memang meriah hehe
ija-hehehe gud gud gud walau pun tak pasti perkataan tu wujud ke tak, tapi yellowish memang sedap disebut n lain skit bunyinya
cinot-hahahaha


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net