beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 31-Jul-2008 06:13 Email | Share | Bookmark
red water lily

close up..merahnya nana
leher
tangan
dalam nak menyiapkan sepenuhnya baju anak dara rita zain ni..upload dulu mana yang dah siap, mana yang dah ada gambar

* * * * *

siap pun baju si nana ni..siap berdiskas mamanya dulu nak buat sampai habis hujung baju ke tidak..tapi disebabkan baju ni lembut dan ringan yang teramat sangat, tak jadi la buat hujung baju..memandangkan yang nak pakai baju anak dara sunti maka rasanya design bunga-bunga kecil ni memang sesuai la.tak leh sarat sgt nanti nampak cam orang tua plak.












Quote:
kak zie-thanx la memeriahkan lawatan cuci mata kat rumah saya ni..hmm memang saya suka bunga agaknya..asik la dengan konsep bunga memanjang.
bnb-nak kata banyaksgt tu tak de la,boleh la buat menisi masa yang ada
glitz-thanx..memang pun dah jadi cam garden. seronok rasa sebab mama owner baju ni kata hasil beads buat baju ni nampak kelas


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net