beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-Jul-2008 04:43 Email | Share | Bookmark
princess of babylon : dahlia story

 
leher
tangan
hujung baju
lama tak meng-up date fp ni dengan design baru...bz betul rasanya travelling a.k.a out station sana sini.seminggu memang 2 hari je ada di sini.badan pun naik sengal-sengal.sementara menunggu design ni siap sepenuhnya meh cuci mata dulu dengan gambar yang ada

* * * * *

akhirnya siap pun baju ni..warna-warna manik atas permintaan tuanpunya baju yang nak sedondonkan dengan tema wedding..ini pun dah terlambat skit daripada due datenya. maklum la, nak berjaga sampai kul 4 pagi takut tak terjaga plak nak gi keje..harus kena terminate nanti heh selamat melaram di wedding adindamu..











Quote:
ija-email kita missfarihah@yahoo.com. YM pun guna yang sama tapi kita jarang ada di meja...memang tak berYM
beauty&thebeads-hehehehe
isyada-thanx..tang idea tu la kelakarnya..memula nak wat design lain..but memandangkan ada budget yang diberikan terpaksa la pk idea lain..last2 dalam kusut2 pk idea,tercetus la idea "kusut style" ni actually bila nak menjait, design atas kertas dulu,pehtu kalau sesuai baru la lukis atas baju..tak de teknik pindah cuma wat anggaran saja..
ija-ten.ki.u
kush-hahaha siapakah murai.com yang telah menyebarkan gosip 2?aku tak menjait kat ofis.balik umah baru menjait.masa menjait kat ofis tu time dekat wedding adik aku..baju siap lambat tpaksa menjait kat ofis...ngeri diriku tak glam kau...
rebenpink-thanx



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net