beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 11-Jun-2008 01:41 Email | Share | Bookmark
pink coral

the dress
leher
part of...
hujung tangan
juraian
bunga sulam timbul
akhirnya...siap jugak baju ni...penat pun ada...tapi memang puas hati..memang menyerlah & meriah tang leher tu..sulam di bahagian tangan cuma letak juraian saje. hujung tangan letak labuci yang simple saja sebab dah ada sulam..sulaman bunga-bunga timbul pada baju diletakkan dengan pearl bagi meriah & mencantikkan lagi


















Quote:
nurshah-thanx..memang kena pilih warna yang betul baru naik menyerlah manik tu kat atas baju..
ct-thanx..memang puas hati..tak mahal mana pun kalau nak menempah..harga boleh dirunding n boleh gak bergantung pada budget
haida-thanx...utk baju ni kita ambik masa dalam sebulan lebih jugak, tak larat gak nak menjait tiap2 hari..
anggun-heh meh la antar tempah kat kita...email la info..
mala-ok..
haida-no probs..mula2 lukis dulu satu bulatan tp jgn besar sgt.sederhana je..kita wat saiz ibu jari kita je.lepas tu masukkan jarum n benang macam biasa pada line bulatan yang dah dilukis tadi.masukkan labuci+manik bulat+labuci+manik bulat+labuci & masukkan ke arah dalam bulatan.buat lagi sekeliling bulatan.bila dah penuh, ulang step di bahagian dalam bulatan plak..tinggalkan skit space utk letak intinya ok?faham tak?gudluck mencuba ek... practise make perfect..
anggun-ok.memang boleh sgt pun awak..email je kita.xjadi anak didik sesape pun lagi..belajar sendiri je..mula2 dulu roomate zaman belajar yang bagi tunjuk ajar jait manik kat baju dinner
nonie-thanx..lambat tak pe jgn tak siap langsung
anggun-ok.kita dah reply
nurulhuda-ok.check email ye
nora-thanx suka dengan design kita ni yup memang dah jadi trademark kita sekuin bunga ni
glitz-thanx sama-samala kita berkongsi ilmu ek.
balkis-thanx
anne-check email ye
rose-check email ye
azeemah-thanx.chek email ek
kak yati-terima kasih
rina-jgn la stress, kena happy tgk manik


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net