beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 31-May-2008 03:43 Email | Share | Bookmark
dalam pembikinan

sebahagian leher baju yang dah siap
tengah2 bersemangat menjait dan menyusun manik2 ni,labuci untuk buat pink dahlia plak habis..yang tensionnya kedai kat sini pun putus stok...aduii tertekan nak mencarinya









Quote:
beauty&thebeads-thanx...kita cuba2 je membuat style ni...sebab baju ni tanahnya putih macam baju bertunang/pengantin plak kalau tak memeriahkannya..apa salahnya kalau nak suruh kita buat
cici-thanx
zura-thanx.kita pn dah tak sabar nak menyiapkan baju ni & letak gambarnya kat sini
pepari-thanx..anyway baju ni pun memang dah sedia cantik dengan sulam timbul.. yang pastinya warna pink dengan warna putih memang cantik & sweet sangat bila digabungkan.meh la berjemaah wat design ni...nanti bleh kita tgk..
ija-kita pun dah tak sabar nak menyiapkannya jugak nih
su-meh la kita bsama2 menuntut ilmu n btukar idea secara bjemaah
haida-thanx
amoi-thanx.memang kita nak beli,nanti kita pilih yang mana satu dulu ek..ada beberapa lai baju yang tgh menanti untuk di touch up ni
anggun-thanx..sekarang ni makin rajin plak nak buat manik ni..bnyknya buat kat baju sendiri je meh la kalau nak hantar tempah
norabeads-thanx.pearl tu kita beli jenama apple.memang mahal skit.tapi memang berbaloi sebab kualitinya.pearlnya pun cam berat skit n bkilat cantik.color2 manik tu cuma ikut color yang ada pada baju tu je,putih hijau n pink.
serina-10.Q 10.Q 10.Q
ija-thanx.bukan baju btunang pun..baju untuk gi majlis je..kita dah menjenguk dah
zue ryn-thanx.actually baju ni milik kita sendiri...cadang nak pakai wedding seppupu tak lama lagi.memang rasa bangga n puas hati ramai yang jatuh hati dengan design ni wpun blum siap lagi
juna-thanx
sarimah-thanx..manik2 tu kena ikut paternnya, ada yang masuk 1 persatu,ada yang masuk sekaligus.
nonie-thanx
beauty&thebeads- boleh contact kita kat email, missfarihah@yahoo.com
zura-thanx...
lynx-thanx ye suka design ni
lynx-check email ek...
norazihan-thnx minat design ni. anyway thanx juga letak kita punya fp dalam senarai blog u.kita dah letak comment n tips yang termampu kita bagi (blum capai taraf sifu, xreti nak bagi tips hahaha)
fara-check email ye
cty-check email. ada tips


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net