beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-May-2008 03:24 Email | Share | Bookmark
projek sempena hari ibu

 
 
selamat hari ibu kepada bonda saya Puan Robiah Abu Bakar
selamat hari ibu juga kepada semua ibu-ibu seluruh dunia
sempena hari ibu, dan khasnya untuk ibu saya, projek mega menjahit manik khas untuk beliau sedang dijalankan dan dalam proses untuk menyiapkannya
hopefully baju-baju ni sempat disiapkan before hujung minggu depan...sure dia dah tak sabar nak melaram















Quote:
nushah-salam perkenalan.thanx ye...selalunya untuk baju sendiri,kalau tanah gelap kita akan guna manik/labuci yang kontra dengan tanah tu samada dari ton kaler yang sama cth: baju dark brown, guna manik/labuci light brown/gold atau pun nak lagi daring guna kuning/oren/biru dll.tapi kalau utk org lain kena tanya owner baju dulu la..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net