beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-Apr-2008 10:29 Email | Share | Bookmark
glamorous gladiola

close up
bahagian leher
jurai pada leher baju
hujung tangan
hujung tangan
hujung tangan
hujung baju
hujung baju
hujung baju
atas permintaan tuan empunya baju, rita zain yang minta bajunya dijait manik dengan tema glamor...untuk attend wedding di melaka














Quote:
sarimah-thanx..check email ye..
beauty&thebeads-memang glamor..sesuai dengan tuan baju.kita dah tgk pasal gathering tu,sayangnya tak leh join..kita kerja n payah skit nak cuti
bonsai
-hi..kita duk kat raub,famili di kuantan.bleh aje calling2
ija-kita dah jenguk dah..ros pada jubah coklat tu kan,kita ada cuba buat tapi setakat ni tak menjadi la
nonie-thanx
muzz-hi..
nora-thanx
iffa-thanx kita jenguk punya
sham-utk rujukan peribadi saya benarkan tapi utk dibuat sample utk tunjuk pd customer/utk kegunaan perniagaan SAYA TIDAK BENARKAN SAMA SEKALI


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net