beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  [54]  55  56  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Apr-2008 09:49 Email | Share | | Bookmark
the white

before
after
handbag putih ni walau pun ada berlian skit2 tapi rasanya perlu tambah bling-bling lebih




Monday, 7-Apr-2008 09:44 Email | Share | | Bookmark
the gold

before
after
boring dengan handbag lama yang plain, gem ditambah untuk kasi glem





[quote]beauty&thebeads-thanx for the info..


Monday, 31-Mar-2008 09:40 Email | Share | | Bookmark
white waterlily

 
nak nampak kelainan,manik dijait pd dada baju bukan hujung baju
 
update baju lama yang dah boring dipandang.nak bagi orang,sayang. jadi update saja nanti bleh pakai gi kenduri





Quote:
cici-thanx cici bagi support.memang kita dalam usaha menambah koleksi pun
azie-thanx
sheema-thanx
hazie-thanx


Friday, 21-Mar-2008 00:55 Email | Share | | Bookmark
camelia & butterflies

 
close up
lengan baju-bahagian siku
View all 6 photos...
koleksi sendiri khas untuk pergi wedding maler








Quote:
meorjay-thanx
beauty&thebeads-thanx sgt2 bnyk bagi tunjuk ajar nak mencantikkan fp ni
anggunpesona-yang berekor & bersesungut tu la butterfly nya,camelia tubunga yang kat tengah2nya tu
amoi-thanx..sama2 la nanti tukar2 idea ek..
amira-boleh.apa salahnya
rose-thanx...check email ye
nida-wokeh,worait


Friday, 14-Mar-2008 09:37 Email | Share | | Bookmark
pink dahlia

 
baju pale pink jadi berseri dengan pink dahlia
my latest project.lovely pink dahlia



Quote:
ica-thanx..
angahsu-walaupun bunga ni nampak susah,tapisebenarnya agak mudah n cepat siap kalau tau tekniknya.nanti bleh belajar ek..
lina-reply apa dear?comment/email skali lg
nabilah-kena blatih dear, ada beli buku rj tak? beli yg buku merah. sy belajar guna buku tu, insya Allah boleh buat


[<<  <  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  [54]  55  56  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net