beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  [53]  54  55  56  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-May-2008 08:50 Email | Share | | Bookmark
secret garden:tulip

close up
close up
hujung baju
View all 5 photos...
design ni di buat khs untuk emak sempena Hari Ibu..baju ni dah lama dibuatnya..tapi jarang sangat pakai..(mesti sebab dia boring..plain sangat)
tapi xpe, akhirnya baju ni dah jadi ceria pun














Quote:
ija-salam ija..thanx..adik kita pun suka jugak patern ni..
ija-memula nak buat bunga satu warna je, pehtu rasa boring plak,so buat la 5 warna
ija-ala ija...buat untuk diri sendiri apa salahnya...mana tau kot2 tetiba nak gi kenduri ada la baju glamor yang merelip...tak gitu..
nor-thanx....


Saturday, 10-May-2008 03:24 Email | Share | | Bookmark
projek sempena hari ibu

 
 
selamat hari ibu kepada bonda saya Puan Robiah Abu Bakar
selamat hari ibu juga kepada semua ibu-ibu seluruh dunia
sempena hari ibu, dan khasnya untuk ibu saya, projek mega menjahit manik khas untuk beliau sedang dijalankan dan dalam proses untuk menyiapkannya
hopefully baju-baju ni sempat disiapkan before hujung minggu depan...sure dia dah tak sabar nak melaram















Quote:
nushah-salam perkenalan.thanx ye...selalunya untuk baju sendiri,kalau tanah gelap kita akan guna manik/labuci yang kontra dengan tanah tu samada dari ton kaler yang sama cth: baju dark brown, guna manik/labuci light brown/gold atau pun nak lagi daring guna kuning/oren/biru dll.tapi kalau utk org lain kena tanya owner baju dulu la..


Tuesday, 6-May-2008 04:12 Email | Share | | Bookmark
sunflower garden II : purple

hujung tangan
ala2 pucuk paku
sambil2 menyiapkan projek mega sempena hari ibu,sempat jugak menyiapkan lengan baju ni.







Quote:
ija-biasa la,kadang2 tu tgk karya orang lain baru la idea kreatif sendiri datang mencurah2
nor-segan nak jait over..baju ni pun nak bawak ke ofis je


Monday, 5-May-2008 01:49 Email | Share | | Bookmark
sweet flora

hujung tangan
leher baju
close up
baju koleksi awal tahun tapi baru ditambah kasi penuh skit manik-maniknya...dah sempat dua kali pergi wedding pun.wedding pertama sempat buat leher je,wedding kedua dapat siapkan bahagian tangan..sekarang baru dapat siapkan sepenuhnya








Quote:
angahsue-thanx
kush-yup.betul la sangat..cuma versi manik lebih skit lagi je
amira-thanx.masa buat bunga-bunga tu pakai ram...cepat sikit
nor-ye la..baju untuk pengapit kena la warna sweet..nanti lerlebih plak dari pengantinnya..haru


Tuesday, 22-Apr-2008 10:29 Email | Share | | Bookmark
glamorous gladiola

close up
bahagian leher
jurai pada leher baju
View all 9 photos...
atas permintaan tuan empunya baju, rita zain yang minta bajunya dijait manik dengan tema glamor...untuk attend wedding di melaka














Quote:
sarimah-thanx..check email ye..
beauty&thebeads-memang glamor..sesuai dengan tuan baju.kita dah tgk pasal gathering tu,sayangnya tak leh join..kita kerja n payah skit nak cuti
bonsai
-hi..kita duk kat raub,famili di kuantan.bleh aje calling2
ija-kita dah jenguk dah..ros pada jubah coklat tu kan,kita ada cuba buat tapi setakat ni tak menjadi la
nonie-thanx
muzz-hi..
nora-thanx
iffa-thanx kita jenguk punya
sham-utk rujukan peribadi saya benarkan tapi utk dibuat sample utk tunjuk pd customer/utk kegunaan perniagaan SAYA TIDAK BENARKAN SAMA SEKALI


[<<  <  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  [53]  54  55  56  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net