beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  42  43  44  45  46  47  48  49  50  [51]  52  53  54  55  56  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Aug-2008 06:39 Email | Share | | Bookmark
highway star

leher
simple jurai
tangan
sweet n simple untuk cik maler oops..bukan cik lagi dah puan maler...spesel utk ko aku siap memikirkan tema lagi utk baju ko ni..temanya ialah bersalaman dengan suami di pagi raya buat kali yang pertama di rumah mertua hahahaha amacam best tak?

baju ni sebab coraknya agak penuh n besar-besar jagi manik tak perlu la sarat sangat..juraian kat bawah bunga pun wat simple n tak labuh...maklum la mesti nak pakai raya ada yang jurai berenang dalam lontong nanti!

bahagian tangan kena glamor skit maklum la dengan jurai-jurai, 1st time nak bermaafan dengan hubby la katakan huhuhu










Quote:
ija-ok
serina-gud luck
nonie-meriah memang meriah hehe
ija-hehehe gud gud gud walau pun tak pasti perkataan tu wujud ke tak, tapi yellowish memang sedap disebut n lain skit bunyinya
cinot-hahahaha


Tuesday, 5-Aug-2008 01:08 Email | Share | | Bookmark
cuci mata

 
 
untuk semua peminat + pengunjung setia dan juga pengunjung sekali sekala ke fp saya ni...meh cuci mata dulu sementara baju-baju glamor ni siap..masih dengan basic bunga dahlia tapi dengan konsep yang berbeza...tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu








Quote:
ija-thanx..ok
haida-berapa layer tu terpulang kepada saiz bunga yang u nak buat, boleh buat dua layer boleh buat 3 jugak
jeff-thanx
iela-thanx...memula kita pun macam tu, jait kat baju sendiri je..peh tu ada member yang mintak jaitkan baju dia,pehtu bila dia kata dia memang puas hati baru la berani ambil tempahan
ija-ok


Monday, 4-Aug-2008 04:20 Email | Share | | Bookmark
pink coral : simple version

manik konsep cendawan pun kita suka..kiut je
 
owner baju ni minta maniknya cuma di bahagian leher je..oleh kerana baju ni sutera n lembut sangat memang kurang sesuei di buat di bahagian tangan. jadi berat n sarat sangat nanti..cabaran yang paling besar dalam membikin baju ni ialah nak menggabungkan warnanya tuk jadi lagi menarik..









Quote:
ija-ye betul
anggun-hehehe baju saper tu
zai-thanx..pearl tu besar..ukuran tak pasti la plak..sori hehehe...memang cantik pearl tu n jenis berat, memang klasz..jenama apple. kita beli kat sini je la, kat kl tak tau kat mana..tak banyak kedai yang jual coz harganya agak mahal. tapi sebenarnya memang berbaloi


Thursday, 31-Jul-2008 06:13 Email | Share | | Bookmark
red water lily

close up..merahnya nana
leher
tangan
dalam nak menyiapkan sepenuhnya baju anak dara rita zain ni..upload dulu mana yang dah siap, mana yang dah ada gambar

* * * * *

siap pun baju si nana ni..siap berdiskas mamanya dulu nak buat sampai habis hujung baju ke tidak..tapi disebabkan baju ni lembut dan ringan yang teramat sangat, tak jadi la buat hujung baju..memandangkan yang nak pakai baju anak dara sunti maka rasanya design bunga-bunga kecil ni memang sesuai la.tak leh sarat sgt nanti nampak cam orang tua plak.












Quote:
kak zie-thanx la memeriahkan lawatan cuci mata kat rumah saya ni..hmm memang saya suka bunga agaknya..asik la dengan konsep bunga memanjang.
bnb-nak kata banyaksgt tu tak de la,boleh la buat menisi masa yang ada
glitz-thanx..memang pun dah jadi cam garden. seronok rasa sebab mama owner baju ni kata hasil beads buat baju ni nampak kelas


Tuesday, 22-Jul-2008 04:43 Email | Share | | Bookmark
princess of babylon : dahlia story

 
leher
tangan
View all 4 photos...
lama tak meng-up date fp ni dengan design baru...bz betul rasanya travelling a.k.a out station sana sini.seminggu memang 2 hari je ada di sini.badan pun naik sengal-sengal.sementara menunggu design ni siap sepenuhnya meh cuci mata dulu dengan gambar yang ada

* * * * *

akhirnya siap pun baju ni..warna-warna manik atas permintaan tuanpunya baju yang nak sedondonkan dengan tema wedding..ini pun dah terlambat skit daripada due datenya. maklum la, nak berjaga sampai kul 4 pagi takut tak terjaga plak nak gi keje..harus kena terminate nanti heh selamat melaram di wedding adindamu..











Quote:
ija-email kita missfarihah@yahoo.com. YM pun guna yang sama tapi kita jarang ada di meja...memang tak berYM
beauty&thebeads-hehehehe
isyada-thanx..tang idea tu la kelakarnya..memula nak wat design lain..but memandangkan ada budget yang diberikan terpaksa la pk idea lain..last2 dalam kusut2 pk idea,tercetus la idea "kusut style" ni actually bila nak menjait, design atas kertas dulu,pehtu kalau sesuai baru la lukis atas baju..tak de teknik pindah cuma wat anggaran saja..
ija-ten.ki.u
kush-hahaha siapakah murai.com yang telah menyebarkan gosip 2?aku tak menjait kat ofis.balik umah baru menjait.masa menjait kat ofis tu time dekat wedding adik aku..baju siap lambat tpaksa menjait kat ofis...ngeri diriku tak glam kau...
rebenpink-thanx



[<<  <  42  43  44  45  46  47  48  49  50  [51]  52  53  54  55  56  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net