beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  42  43  44  45  46  47  48  49  [50]  51  52  53  54  55  56  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-Sep-2008 02:22 Email | Share | | Bookmark
ramadhan

tiada hari seindah jumaat
tiada kata seindah zikir
tiada ibadah seindah solat
tiada bulan seindah ramadhan
salam RAMADHAN AL MUBARAK



sempena kedatangan bulan yang mulia ini, diucapkan selamat menjalani ibadah puasa kepada semua. semoga ramadhan ini memberi keberkatan, kesabaran dan ketenangan.


Friday, 29-Aug-2008 09:27 Email | Share | | Bookmark
highway star : dandelion

leher
tangan
close up
ni baju anak dara sunti, si nana.mula-mula nak buat pakai raya. peh tu tetiba ada wedding ujung minggu ni,trus mamanya mintak buat cepat skit untuk pakai gi hotel.disebabkan nak buat untuk anak dara, kena wat simple skit n fancy skit la. biar nampak ceria n remaja.







Quote:
yan-ahahaha boleh la jugak jadi ulat bulu nak menyerang bunga


Tuesday, 26-Aug-2008 01:21 Email | Share | | Bookmark
blossom floral

 
 
tertekannya!! bukan sebab kain ni heheheh tapi pendrive hilang tah ke mana..rasa macam je baru guna..pas tu dah hilang ingatan letak kat mana.masalah tul bila short term memory lost ni.dah la banyak khazanah gambar dalam tu termasuk la gambar-gambar karya manik. aduhai..

ehem..tukar citer plak..tadaaa..kain lipat batik pasangan dengan baju kebaya labuh..design yang sama..baru la match..siap pun...harap ownernya dapat melaram sakan ler.

mana la agaknya pendrive bertuah ni...








Quote:
sheema-thanx
BnB-ten.ki.u
afairuz-thanx
zalynna-ten.ki.u


Saturday, 23-Aug-2008 03:23 Email | Share | | Bookmark
secret garden : sunflower

 
 
 
lama bercuti sampai ke utara, projek manik pun jadi slow..tapi tak pe, masukkan dulu gambar mana yang dah siap sementara nak siap keseluruhannya

* * * * *

siap pun akhirnya baju datin gee ni. baju ni kain tenun terengganu. materialnya memudahkan nak menjait tapi yang mencabarnya warnanya, coz kainnya dah ada corak tenun..jadi tak bleh nak guna sebarangan warna. nanti tak matching plak..jadi guna warna pale pink,merah n ada maroon skit.








Tuesday, 12-Aug-2008 01:23 Email | Share | | Bookmark
aurora

leher
 
lain dari yang lain gabungan warna-warna pada aurora ni. walaupun design ada sedikit persamaan dengan princess of babylon tapi ada kelainannya..gabungan warna manik & labuci di minta oleh owner baju..mula-mula tu tak dapat nak imagine jugak macam mana baju oren guna manik & labuci biru putih! tapi memang gabungan yang mabeles la sebenarnya








Quote:
yana-thanx
ija-ten.ki.u
sarimah-nora mana tu
nonie-permintaan orang..jayakan je la
sarimah-actually kat tempat i ni memang tak kedai pun yang jual labuci bunga. i beli bila i outstation either kat kuantan atau kl. u duk kat mana?susah nak dapat labuci bunga ke?cuba u tgk blog2 yang ada jual labuci bunga cth amoi ke..sori ye, bukan tak nak tolong, i pun senasib
guess224-tak pasti la pulak, takpernah pulak belek saiznya
nanako-thanx
nawar-salam.thanx sebab berminat dgn design2 kita di sini. actually usahkan di kk, kita kat sini pun susah nak dapat stok.kita pun bukan di kl, bnyk kedai bleh cari.apa salahnya nak jait sendiri ikut design kat sini, tapi kalau boleh ubah la skit jgn nampak sebijik
nora-thanx
owner baju-thanx gembira rasa ownernya sangat berpuas hati..apa salahnya kalau nak menghantar lagi, kecik tapak tangan, manik & labuci kita sediakan


[<<  <  42  43  44  45  46  47  48  49  [50]  51  52  53  54  55  56  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net