beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  42  43  44  45  46  47  48  [49]  50  51  52  53  54  55  56  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Sep-2008 09:02 Email | Share | | Bookmark
dahlia of the valley

 
 
 
View all 4 photos...
baju ni baju kawan kepada maira...nama owner baju ni pun tak tau...tapi simple is the best..baju kurung plain ni memang memudahkan nak mencurahkan idea & menjait. rasanya beader lain pun setuju kan? baju plain ni lebih memudahkan untuk di serlahkan dengan design yang pelbagai





Quote:
beading_passion-missfarihah@yahoo.com


Thursday, 18-Sep-2008 08:57 Email | Share | | Bookmark
garden series: dahlia

 
 
ni plak baju aida..anak kepada bonda pemilik baju merah kat bawah ni...kalau tgkkan saiz baju, memang kecik molek je orangnya. warna pilihannya pun sweet sangat, pink, hijau & putih..maka kita telah memilih untuk buat dahlia garden ini untuk memeriahkan lagi baju raya dia..





Quote:
bnb-sebenarnya memang sengaja wat tegak, sebab banyak dah design melenggok, pun takut tersama dengan design orang, tak best la macam tu..ye la, try bunga warna hijau cantik tu,nanti la cuba cari labuci hijau cantik tu kalau ada dalam pasaran
nabilah-labuci dulu dr luar ke dalam, pehtu br letak mutiara
achik-sambil jaet sambil susun, bila dah siap bunga pun kena susun lg skali


Thursday, 18-Sep-2008 08:39 Email | Share | | Bookmark
garden series:aster

tangan
hujung baju
aster
baju ni milik seorang bonda. warna merah gelap..oleh kerana warnanya yang gelap..warna pink digunakan untuk menyerlahkannya..tapi oleh kerana jurugambar ni (merangkap tukang jait manik) terlebih terror IT..tak canggih je snap gambar. gambar agak kelabu asap je...warna tak menyerlah...help me..help me..kita memang fail la ambil gambar baju warna garang terutama merah...sesape ada tips tolong la jangan segan kasi ek





Tuesday, 9-Sep-2008 08:59 Email | Share | | Bookmark
stardust two-tone : glitter

 
 
satu lagi baju maira...siap jugak akhirnya..simple, tapi bling-bling sangat secara live nya.harap maira dapat melaram sakan raya ni ek..(baju sendiri lum jait manik lagi ni...silap-silap malam raya la jawabnya )








Quote:
ija-tu la pasal ija..tapi kita baju dah ada, nak kena jait gak..kang nangis plak pagi raya tak bling-bling glamor hehehehe


Thursday, 4-Sep-2008 06:19 Email | Share | | Bookmark
goddess : queen of egypt

leher
hujung tangan
 
my fav kaler...biru+pink..tapi nak menjaitnya..ya rabbiiiiiiiiii...kanun keseksaan.kain pink tu lembutnya la yang amat..takut je terkoyak..kalau tak silap jenis cotton silk. tapi dalam tersiksa tu dalam 4 hari je menyiapkannya..harap maira puas hati ye..tengah buat satu lagi baju maira jugak. pun gabungan yang menarik, purple+turqoise








Quote:
BnB-salam ramadhan.beli kat kedai kat bawah semua house tu, sayang you kot namanya..kalau tak silap RM1.90, satu peket.
BnN,azlieda,ija-memang ikutkan hati nak letak manik biar berterabur kat dalam tu, tapi owner baju ni ada budget n ini pun dah terlebih skit..tgk la kalau sempat tambahkan je labuci bulat tu kasi penuh skit rongga-rongganya


[<<  <  42  43  44  45  46  47  48  [49]  50  51  52  53  54  55  56  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net