beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  41  42  43  44  45  46  47  [48]  49  50  51  52  53  54  55  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Oct-2008 01:56 Email | Share | | Bookmark
starlicious

 
close up leher
tangan
View all 4 photos...
baju RZ masih dengan konsep yang sama, yang penting glamor tapi dengan tema yang berbeza. tema untuk baju ni di namakan BLEND. ciri-cirinya, warna manik yang digunakan terhad kepada kuning dan hijau yang senada dengan warna baju. so, bila siap manik dan labuci nampak sebati dengan warna baju. design baju ni still design taun lepas dengan sulam flinstone, tapi yang lainnya manik atas sulam flinstone tu tak dibuat mengikut kelaziman, tapi main redah je dan di letakkan star yang comel-comel tu untuk menambah kelainan







Quote:
cty-terima kaseh saya cadangkan beli buku2 keluaran rozita jaafar. banyak tips2 asas yg sgt bguna dlm tu, sy masa mula2 dulu pun berpandukan buku juga. lama2 bila dah mahir kita akan faham tentang teknik, olah teknik asas & ada design kita sendiri.
unnamed-kalau tak silap, sy buat 10 keping labuci utk satu kelopak


Wednesday, 1-Oct-2008 09:46 Email | Share | | Bookmark

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN


terima kasih yang tidak terhingga kepada pengunjung fp saya ini juga kepada yang telah membuat tempahan, tak sangka walaupun baru lagi serius dengan manik-manik ni tapi ramai yang percaya, yakin dengan bakat saya


Friday, 26-Sep-2008 00:59 Email | Share | | Bookmark
petal

 
 
 
yang penting akak glamor..ha kau..ambik..my regular customer punya konsep.memandangkan bajunya ni nipis nau..maka tak bleh la buat sarat..maka didesignkan petal-petal ni dihujung tangan & baju. diserikan dengan cloissone beads. nampak lain skit berbanding dengan guna mutiara. sekali pandang dari jauh macam sulaman pun ada. bahagian lehernya di buat manik tabur 2 biji..biar nampak lain skit







Quote:
kushee-hehehe
wyn-thanx nk jenguk mak punya bisness. anta la baju ko, aku bleh bagi harga kawan-kawan punya
ija-hehe sama la...memang lega raya baju semua siap


Monday, 22-Sep-2008 07:49 Email | Share | | Bookmark
free style

 
 
 
memula baju ni dah wat skit..2-3 kuntum bunganya dah diisi dengan manik tabur...pehtu stop dulu..wat baju orang lain plak..ni ha, siap pun...sehari suntuk pulun sampai siap. baju patern ni rasanya tgh hangat n banyak kat pasaran kalau tak silap la...tapi bila dah letak manik, kontra plak warnanya, trus jadi lain..harap kak mazila masih bleh mengecam baju dia ni. makeover habis-habisan hehehehe







Quote:
anis-sila la...kalau ada fb pun leh tgk kat fb


Friday, 19-Sep-2008 09:31 Email | Share | | Bookmark
stardust two-tone : glow

 
 
siap pun jugak lagi satu baju kawan maira ni. walaupun kategori manik tabur, tapi bila buat dual-ton n selang seli macam ni memang jadi lain la nampaknya. nampak je simple, tapi renyah jugak nak menjaitnya, maklum la bila ada border kena tukar-tukar manik. tapi bila dah siap memang puas hati la..( hehehe kepuasan diri penting juga selain kepuasan owner baju )





Quote:
bnb-thanx.bnb ni memang minat dengan color brown ek..
ija-thanx.harap idea tak putus n berterusan nak mencurahkan design baru
farah-ok
nonie-thanx


[<<  <  41  42  43  44  45  46  47  [48]  49  50  51  52  53  54  55  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net