beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  38  39  40  41  42  43  44  [45]  46  47  48  49  50  51  52  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-Dec-2008 07:38 Email | Share | | Bookmark
wait n see

 
projek apa la ni ek..

wait n see



Quote:
wansya-tungguuuuu
dzila-thanx
ernie-ten.ki.u
zura-wokeh
datin-thanx..tunggu versi dah siap plak
serina-


Tuesday, 9-Dec-2008 04:01 Email | Share | | Bookmark
secret garden: water lily

tangan
tangan & hujung baju
butterfly
ni baju anak dara rita zain si nana. nak pakai raya sedondon satu family. so kena la menyiapkan segera mengerah seluruh jiwa ewah..mamanya kata dia tak nak bunga yang besar, tu yang kita pilih waterlily sebagai theme. nak bagi nampak kelainan kita tambah butterfly cloisonne beads. so design ni jadi lain n nampak lebih remaja. daunnya kita pakai manik beras.harapnya nana happy n ceria beraya dengan bling-blingnya





Quote:
izan-thanx..harapnya kita tak kering idea nakmenghasilkan masterpiece2 yang baru. cloisonne tu kita beli dari satu kedai kat time square.sebenarnya batu2 tu untuk wat gelang/rantai. kita pepandai sendiri wat kat baju
wansya-ten.ki.u
datin-gambar tu bila kita dah masukkan dalam komputer ambik "edit". kat situ le kita nak wat tulisan pape pun
nora-thanx
dzila-thanx..semoga kita tak kering idea baru
datin-hmmm lama dah tak gi bandung
bnb-hari tu maknya, ni anaknya plak. sedondon...
mira-thanx...panggil kak je lebih mesra, panggil cik macam kat ofis je plak


Tuesday, 9-Dec-2008 03:43 Email | Share | | Bookmark
secret garden: maple

tangan & hujung baju
tangan
mini maple
mesti peminat (cewah, perasan!) yang selalu menyinggah kat umah kita-sebenarnya lagi suka refer butik maya ni ternanti-nanti apa la projek kita yang terkini. baju wani ni satin warna baby blue. dia nak pakai time wedding adindanya minggu depan. so kita rasa lagi cantik kalau guna warna kontra bagi nampak meriah n cute.

bila baju ni dah siap rasa sweet sangat cam lukisan je design ni jadi. nak-nak plak warna baju baby blue ni di kontrakan dengan light pink n hijau. intinya kita pakai cloisonne beads warna baby blue. bunga maple kita guna warna pink dual-tone biar lebih umph. batang n daunnya kit guna dua jenis manik yang berbeza jenis dan warna.






Quote:
kush- muahahaha ten.ki.u kush support tipah
wansya-thanx
eja-thanx


Tuesday, 2-Dec-2008 04:12 Email | Share | | Bookmark
ROF aster

 
 
ni satu lagi baju rita zain...kat bawah tu beriring rainbow pun baju dia gak. buat kali pertamanya membeli kain bercorak malap khas untuk pergi ke kenduri a.k.a majlis-majlis yang tak elok kalau pakai baju terang (homework minggu ini: majlis apa yang tak di galakkan pakai baju warna terang? hehe kalau pandai silakan jawab). designnya simple je..tapi menarik.walaupun tak de warna coklat pada baju tapi digunakan juga bagi menaikkan serinya.





Quote:
izan-thanx
natasha-ok
ija-lebih pada itu. rasa nak cuti seminggu tak wat pape melainkan berhibernasi sensorang kat umah
wansya-thanx. kekadang, yang main hentam tu la yang menyerlahnya
beading passion- tak pasti la.kita selalu guna brand apple


Tuesday, 2-Dec-2008 04:05 Email | Share | | Bookmark
beriring rainbow

 
 
design ni kat hujung tangan saja...design manik bering, tapi dengan tema rainbow...kutip aje sumer warna bunga yang ada kat baju tu, gabungkan kat hujung tangan. terus meriah gitu



[<<  <  38  39  40  41  42  43  44  [45]  46  47  48  49  50  51  52  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net