beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  37  38  39  40  41  42  43  [44]  45  46  47  48  49  50  51  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Jan-2009 05:28 Email | Share | | Bookmark
peony of the valley

 
 
 
View all 5 photos...
baju maroon kak izan ni dah lama kat tangan...tapi baru ini la siapnya...malangnya kita tak tahu pun sebenarnya dia nak sangat pakai untuk raya haji hari tu...minta maaf la ye kak izan... so kita memerah idea mendapatkan design yang glamor untuk kak izan ni. harap sangat berpuas hati dan yang paling penting jangan serik menempah lagi






Quote:
balkis-thanx heheh janganla cabut...nangis owner baju tu kang..batu-batu tu kita beli dari times square
sheema- thanx...nanti kita jenguk
liza-check mail ye
ruby-10.q.okeh..nanti kita menjenguk
liza-ok


Wednesday, 31-Dec-2008 01:52 Email | Share | | Bookmark

selamat tahun baru 2009

azam tahun lepas alhamdulillah tercapai. apa plak agaknya azam tahun 2009 ni? ni la setakat yang terfikir untuk azam 2009 ni..


1) RM ++
2) tukar hp baru (dah memang mandatori kena tukar)
3) buat mata..(huk huk huk akhirnya tipah telah mendapat penyakit genetik..)-settled
4) kebaya sulam baru berharga ehem
5) nak mula mengumpul aset



agak-agaknya korang sumer punya azam taun ni apa ek..

Quote:
zai-hmmm azam yang menarik tu
kush- akak blum join the club


Tuesday, 30-Dec-2008 08:12 Email | Share | | Bookmark
piramid dual-tone

 
 
 
hehehehe i'm back from hibernasi....mana-mana yang pernah menyinggah kat umah kita ni masa musim raya hari tu mesti perasan yang baju corak n color yang macam ni dah ada kan.. ni versi anaknya pulak. baju ni nak di pakai wedding di kl. macam biasa la , nana ni nak corak yang simple n kecil-kecil. so, kita pilih wat piramid (lum pernah cuba, tu yang teringin wat). tapi nak bagi kelainan buat dual-tone supaya lebih menyerlah.






Quote:
bnb-salam maal hijrah..semoga tahun ni memberi lebih segalanya buat semua orang. memang bercinta pun nak wat. nasib baik tak tergeliat bahu membuatnya heheh
nora-thanx suka design ni..olah semula je...semoga azam nora pun tercapai..
dalina-kalau tak banyak boleh la rasanya
zai-hehe thanx


Tuesday, 23-Dec-2008 05:42 Email | Share | | Bookmark
kebaya hitam

 
 
 
hehehe ni PERSONAL COLLECTION kita. bukannya apa, dalam duk meyiapkan baju orang lain, menyelit juga mengupgradekan baju sendiri. kebaya hitam ni beli siap je kat alpha angle. yang buat berkenan sangat dengan baju ni tang tangannya cutting puff. bahagian depan baju ni dah sedia ada manik yang ala-ala. disebabkan pakai baju ni dengan keronsang 3 serangkai, so tak nak la crowded plak dengan tambahan manik lagi. cuma letak cloisonne beads warna hitam bagi menambah seri

yang diedit betul-betul ialah tang tangan tu. baju ni dah la hitam, bila nak show off tang tangan puff tu tak berapa berkesan . sayang je tak menyerlah, walaupun dah ada sulam (yang pastinya warna hitam gak, memang tak nampak). so, menggunakan teknik tali air, ikut je corak bunga n daun pada lengan baju ni. baru la menyerlah skit






Quote:
ija-tu la pasal, yang penting senang nak dipadankan dengan macm-macam kain
bnb-yup ada cerut..hehe ni tak sabar tgk
kak muzz-thanx sudi jenguk rumah kita..tak duk area kl, berhampiran kl je..kita base di pahang


Monday, 22-Dec-2008 07:57 Email | Share | | Bookmark
lux diva

 
 
 
View all 4 photos...
baju ni material sutera..batik abstract la kiranya..ownernya minta dibuat design yang simple..sesuai dengan personalitinya..so, kita pilih untuk buat mutiara berantai ni untuk hujung tangan. tak leh nak buat sarat memandangkan material kain yang lembut dan ringan. menggunakan cat eyes sebagai inti. simple tapi menarik. memulanya owner minta buat hujung tangan je.pehtu bila dah lihat design vintage diva, dia minta buat di bahagian pinggang sahaja, tak perlu buat dileher. yang eloknya bertambah variasi la design glamstarz, dengan style dipinggang je ni. part pinggang ni, kita wat simple je, tiga lapis mutiara berantai. line 1 & 3 berselang seli, line 2 a.k.a tengah buat rapat-rapat sederet.area yang kosong ditambah dengan manik tabur. tapi bila dah siap, hasilnya memang nampak mewah.





Quote:
wansya-yup...tapi yang ni kita guna cateyes, cuma dalam gambar ni tak nampak. tlebih terang ke apa (yang sebenarnya tak pandai ambik gambar hahaha)
zura-thanx
ija-ten.ki.u
azi-thanx.cuba wat kat hujung tangan.mesti meletop
balkis-thanx...nanti bleh kita tgk hasilnya plak


[<<  <  37  38  39  40  41  42  43  [44]  45  46  47  48  49  50  51  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net