beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Mar-2012 13:29 Email | Share | | Bookmark
sakura valley

 
 


baju milik ibu mertua classmate saya untuk dikenakan di hari pernikahan beliau & isteri. terima kasih kerana memilih saya untuk membling-blingkan baju ibu mertua.corak baju abstrak buat saya memilih motif bunga untuk menyerikannya.enjoy viewing







Quote:
venus-thanx


Friday, 2-Mar-2012 06:05 Email | Share | | Bookmark

 
 


baju milik comeback customer.baju sutera batik seperti biasa diminta jahitkan manik bahagian tangan & hujung baju sahaja.enjoy piccas dolls!









Friday, 24-Feb-2012 09:13 Email | Share | | Bookmark
medusa

 
 


actually nak update gambar projek lain, tp rupanya koleksi gambar utk baju tu lum edit lagi! ting tong sungguh.tapi xpela.blessing disguise saya kluarkan gambar manik baju yang saya pakai masa MBS raya gathering tahun lepas.enjoy viewing peeps!










me in medusa

Quote:
winnie-mekaseh ye...lama tunggu. so skali update terus 3 entri skaligus
lina-ada tp dah bnyk kali try masuk fp ni tp xlepas huhu
marina-yg bentuk mana satu?xde kedai tetap yg saya beli.merata2
marina-kalau beli bnyk sy beli di kl.kedai bunga reben. online sy beli dr zai manik


Friday, 24-Feb-2012 09:03 Email | Share | | Bookmark
miss talented

 
 


busana milik pelanggan setia.warna ungu lembut dikontrakan dengan pemilihan bunga warna kuning-oren.daisy 3D.memandangkan sy belum attend kelas 3D, seksa juga nak menganyamnya.daun juga saya anyam dengan teknik 3D.hanya berpandukan buku sahaja. kira menjadi juga la kan? enjoy viewing peeps, sorry taun baru ni agak tak konsisten mengupdate koleksi









Friday, 24-Feb-2012 08:52 Email | Share | | Bookmark
highlight

 
 


baju kedua milik classmate saya. kali ni minta highlightkan saja bahagian depan baju yg bercorak jambak bunga. ai follow saja design asal dengan manik & labuci.tak lupa diselitkan ladybird sebagai penyeri.di bahagian tangan bunga camelia rona senada di jahitkan.enjoy piccas peeps







Quote:
winnie-thanx dear


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net