beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Jan-2011 18:28 Email | Share | | Bookmark



Quote:
lina-ishh tau-tau aje mmg nak masukkan entry psl bj ni hr ni ..tgg tau
marsya,unnamed,ajinomoto-4 ur information,me & beauty & the beads adalah bestfren.both of us share lots of things tmasuk list kedai kami beli brg,teknik & tips menjahit/ambik gambar dll & sometimes kami keluar berdua to buy stock manik.so, kalau gambar sy keluar skrg does mean brg ini sy br beli.sometimes, dah beli lama, cuma tak digunakan & if my besfren mau beli/guna yg sama dipersilakan xde masalah.usually, sesama kami dah tanya,dah bgtau. tp sms/phone call/meeting with each other tak de la nak upload kat sini mana2 design kat sini yg inpired by other people sy akan letak nama owner design seperti design ini le.kalau tgk ke page yg seterusnya maybe uols akan tau design saper coz sudah letak nama penuh beliau
secukup rasa-this is the second design,the designer is kak wan norzita,klik di myth naiad


Thursday, 27-Jan-2011 09:28 Email | Share | | Bookmark
makeover



Quote:
wanza-mekaseh ni cekak rambut yg sebenarnya
lina-mekaseh bnyk2
syifa-hehehe trimasss




Tuesday, 25-Jan-2011 11:32 Email | Share | | Bookmark





tudung-tudung milik sendiri

Quote:
wanza- dua2 tudung ni dah tarnsfer jd ala2 tudung beauty, xde la jauh sgt pjalanan maniknya
winnie-winniiiieeeeeee...mmg dah lama sgt xdatang umah kita. tahniah ye, mesti lagi bnyk keje bila lg tinggi jwtannya.mekaseh still suka design2 kita ni


Thursday, 20-Jan-2011 10:03 Email | Share | | Bookmark
path of lyze

 
 
 
View all 5 photos...

lama tak buat bunga ni

baju kedua milik rakan sepermanikan. warna-warni corak baju memberi inspirasi multirona juga untuk diabadikan pada baju kurung ini.enjoy viewing







Quote:
husna-mekaseh
wanza-mekaseh..harapnya taun ni lg bnyk la idea br
zai-adui zai, puas jugak nak mencari kesabaran & kerajinan tu
j.lo-


Monday, 10-Jan-2011 12:20 Email | Share | | Bookmark
solstice



baju anak dara.walaupun basicnya baju kurung ni bunganya macam-macam warna, mamanya minta rekaan manik lebihkan warna biru supaya dapat senada dengan baju famili yang lain.rekaan ringkas sesuai dengan usia pemakai











Quote:
dana-thanx..kena la sesuaikan dgn orgnya
lina-mekaseh


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net