beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Sunday, 27-Feb-2011 10:36 Email | Share | | Bookmark
candy


sweet gittew

baju milik teman rapat saya sempena perkahwinan adik ipar beliau. baju sedondon dikenakan oleh ahli keluarga ini minta diserikan dengan kerlipan manik-labuci.saya memilih tiga warna utama untuk menyerlahkan lagi baju kurung tangan bercekak ini. merah jambu, hijau dan juga kuning. baju ni disulammanikkan di bahagian tgn dan hujung baju tp dukacita tak sempat nak snap bahagian hujung baju btw, enjoy la viewing mana gambar yang ada ye









Quote:
dana-mekaseh dana
kak dzila-tuan punya bj pun cam sy, hr2 gi keje pakai hitam putih je, so sekali skala kena la guna warna meriah
kush-salah..hehehe bj xaxa


Thursday, 17-Feb-2011 14:31 Email | Share | | Bookmark
beautiful gorgeous for lady boss


sweet gardenia

tgk tajuknya pun bleh agak sape yang memakainyakan? lady boss ye heheheh miss lady boss ni inginkan rekaan persis busana yang saya kenakan untuk aidilfitri yang lepas. busana rona gading memudahkan saya untuk bermaian warna.saya memilih bunga gardenia dengan kepingan labuci warna merah jambu terang dan merah jambu lembut. diserikan dengan cloisonne beads biru untu menaikkan lagi seri.yang lain-lain menyamai rekaan asal dengan daun hijau terang juga glam-bee sebagai pelengkap rekaan ini













Quote:
kush-heheh aku busan tgk sumer org wat butterfly & dragonfly...aku nak trademark sendiri, bagai nak giler aku mdesign bee ni
lina-hehehe mkn nasi aje, cuma slalu ada feeling nak lain dr org
wanza-mekaseh.hmmm tak pasti la nape, maybe cara jahit kot
asmah-kat sayang you, kl
winnie-this pink color agak rare tone warnanya kan?bj pun warna off white mmg sgt2 menyerlah. sesuai dengan owner bj, very young lady boss.btw winnie, s/times mmg dpt idea kat court ehehehe boring2 tunggu turn better wat lakaran design. kalau sudi meh la antar bj
anis-eheh cr "beadwork by glamstarz" atau "fariha nuzuruhan"


Monday, 14-Feb-2011 06:58 Email | Share | | Bookmark
nyra II



seperti yang dibicarakan dahulu, diekshibitkan disini gambar-gambar rekaan yang menyamai rekaan terdahulu.bezanya, kali ini rekaan menggunakan butterfly berbanding dragonfly di rekaan asal. penggunaan warna manik & labuci juga berbeza mengikut warna busana. enjoy piccas ye korang













Quote:
nil-tak pun, cuma jahit dgn extra carefull
wanza-kena sabar utk hasilkan yg the best for my regular customer
murni-salam...sy br reply email awk


Thursday, 10-Feb-2011 09:16 Email | Share | | Bookmark

dear pungunjung umah BBG yang di kasihi, sesape yg ada akaun Facebook rajin-rajin la "like" page Butik eDast dan seterusnya "like" gambar saya no 52 ek...gambarnya spt kat sini huhuhuhu



Monday, 7-Feb-2011 06:46 Email | Share | | Bookmark
nyx


peacock angel

attending Pahang Bar Dinner at Zenith Hotel Kuantan, Pahang on 29 Jan 2011.busana ringkas, kebaya caftan pilihan saya, beli siap ajer uols.cuma bling-blingnya aje buat sendiri.kaftan rona merah jambu pucat dipadankan dengan selendang dua tona jenama jalan TAR.penampilan dilengkapkan dengan tas tangan dan kasut milik sendiri. pakai apa yang ada tak beli baru pun. makeup dengan confidentnya touch up sendiri jer.enjoy viewing piccas uols...











Quote:
lina-huhuhu mekaseh
wanza-ten.ki.u
winnie-thanx, boleh apa salahnya
zuzu-kalau nak beli sikit2 sy beli dekat sini aje. kalau beli bnyk slalu sy beli kat bunga reben kl
ayu-batu yg mana? btw sy tak terhad beli kat satu kedai aje, mcm2 kedai kraftangan sy gi & kalau suka sy beli aje wpun xtau nak guna wat pe coz lambat laun mesti guna gak


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net