beadwork by glamstarz

By: fariha nuzu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-Jun-2012 07:14 Email | Share | | Bookmark
aurelia

 
 


simple.konsepnya untuk meng-kuning-kan baju yang berwarna kuning kelam. so, kuning la semuanya.labuci bulat besar dijadikan bunga supaya lebih menonjol. Lingkaran tali air dr teknik 3D dan juga bunga felt. all about yellow







Thursday, 21-Jun-2012 08:10 Email | Share | | Bookmark
true love

 
 
 


kain sutera vietnam uols.sgt le lembutnya.btw since raya lepas kebanyakan customer saya menghantar baju warna purple & sewaktu dengannya.maka gigih la saya menggunakan macam-macam warna yang berbeza untuk setiap baju agar nampak kelainannya.btw, bila siap gabungan warna untuk baju ni pada mata saya memang menyerlah dan saya sangat berpuas hati


bahu




belakang



Friday, 8-Jun-2012 09:53 Email | Share | | Bookmark
twinkle

 
 


enjoy piccas



Wednesday, 30-May-2012 09:09 Email | Share | | Bookmark
labyrinth : serene

 
 


baju kurung rona turqoise.di maklumkan oleh tuan punya bahawa pasangan kainnya corak/bunga purple.maka saya pun memilih untuk menjahit bunga little daisy dari 3 tona purple. untuk daunnya saya gunakan teknik 3D dan juga bunga felt warna biru supaya rekaan lebih menyerlah.enjoy viewing peeps.









Quote:
lina- mekase heheheh


Wednesday, 23-May-2012 05:03 Email | Share | | Bookmark
E~Day

 
 


dah nikah bertandang pastu bertunang.eh cam tbalik plak. hihihi lain-lain customer xpe.kecik molek tuan punya baju, minta di highlight bahagian depan & belakang hujung baju serta di bahagian tangan dengan tema putih & baby pink.stone, manik, labuci,felt & pearl digunakan untuk menaikkan seri baju.enjoy viewing ye







[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net